7 november 2020: Workshop videobellen met Zoom

Beste leden, 

Zoals u wellicht heeft gemerkt, heeft de Hua Yi Xie Shang Hui haar fysieke evenementen en/of activiteiten moeten onderbreken vanwege de situatie rond het corona virus. Helaas ziet het er niet naar uit dat wij op korte termijn zullen teruggaan naar een situatie zoals we die zijn gewend. Maar omdat wij toch graag contact willen houden met onze leden, willen we proberen om evenementen en/of activiteiten in een nieuwe vorm te organiseren. 

Door de corona pandemie is videobellen in een opmars geraakt. De vereniging werkt in de achtergrond aan evenementen die middels videobellen zouden kunnen plaatsvinden. Maar omdat nog niet iedereen gewend is aan deze nieuwe vorm van communicatie, willen we een aantal training sessies organiseren zodat iedereen vertrouwd kan raken met videobellen. Wij hopen dat na deze sessies iedereen in staat zal zijn om de nieuwe evenementen van de Hua Yi Xie Shang Hui te volgen. 

Hiervoor organiseert de Hua Yi Xie Shang Hui een aantal trainingssessies en wel op: 

-Zaterdag 24 oktober┬ávan 19u30 – 20u
-Zaterdag 7 november┬ávan 13u – 13u30

Beide workshops zijn identiek. Mocht u op een bepaalde datum niet kunnen, dan schrijft u zich gewoon voor de andere datum in!

Meer informatie over deze trainingssessies vindt u in de flyer. Hier leest u ook hoe u zich kunt aanmelden.

We hopen u graag online te mogen begroeten!